![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#8 |
|
Co Admin
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
|
halkımız nerede bakalım hiç hareket yok ortada
________________ Paylaş
En zor şey, karanlık bir odada bir kara kedi bulmaktır, özellikle odada kedi yoksa... Konfüçyüs İnsanlar yaşadıkça ihtiyarladıklarını sanırlar, hâlbuki yaşamadıkça ihtiyarlarlar. İskoçya atasözü adam kayırmak işimizdir bilginize itiraz etmeyin sonra Tanrım... Çok ama çok paranın beni değiştirip değiştirmeyeceğini anlayabilmem için bana bir şans ver amin |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Co Admin
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
|
yani oradan gol yediğinize göre artık biz kadıköyden atalım olsun bitsin
artık yenin bir kere________________ Paylaş
En zor şey, karanlık bir odada bir kara kedi bulmaktır, özellikle odada kedi yoksa... Konfüçyüs İnsanlar yaşadıkça ihtiyarladıklarını sanırlar, hâlbuki yaşamadıkça ihtiyarlarlar. İskoçya atasözü adam kayırmak işimizdir bilginize itiraz etmeyin sonra Tanrım... Çok ama çok paranın beni değiştirip değiştirmeyeceğini anlayabilmem için bana bir şans ver amin |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Co Admin
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Spor Kulubu:
|
Alıntı:
G.saray fener maçı izlememe kararı aldım bundan sonra maç saatleri uyku hapı alıp uyuyacam ![]() ________________ Paylaş
|
|
|
|
#17 | |
|
Co Admin
Spor Kulubu:
|
Alıntı:
4. haftadır yeniliyoruz![]() ![]() ________________ Paylaş
|
|
|
|
|
#20 |
|
Co Admin
Spor Kulubu:
|
izmirli mhk başkanı altay ve karşıyaka dan birini süper lige çıkarmak için var gücüyle çalışıyor (buca zaten garantiledi) arada biz gidiyoruz. geçen haftaki giresun deplasmanından sonra hiç alakası yokken bize seyircisiz oynama cezası verdiler. İnşallah altay da, ksk da çıkamazlar süper lige.
________________ Paylaş
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|