![]() |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| Forumumuza Hoşgeldiniz Yeni gelenler ilk mesajınızı burda atabilirsiniz. |
![]() |
|
|
Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
|
Co Admin
![]() Üyelik tarihi: May 2007
Spor Kulubu:
|
Oktay dostum aramıza hoş geldin Arkadaşlar halı sahada gol kralı olan
oktay arkadaşımız aramızda artık her daim Bahanede aramızda muabbetlerde olacak ![]() ________________ Paylaş |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Spor Kulubu:
|
Alıntı:
artık her daim buradayım her türlü uğur kardeşim eyvallah...________________ Paylaş |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Co Admin
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
|
hoş geldin sefalar getirdin nerelerdeydin bakalım
![]() ________________ Paylaş
En zor şey, karanlık bir odada bir kara kedi bulmaktır, özellikle odada kedi yoksa... Konfüçyüs İnsanlar yaşadıkça ihtiyarladıklarını sanırlar, hâlbuki yaşamadıkça ihtiyarlarlar. İskoçya atasözü adam kayırmak işimizdir bilginize itiraz etmeyin sonra Tanrım... Çok ama çok paranın beni değiştirip değiştirmeyeceğini anlayabilmem için bana bir şans ver amin |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
![]() Üyelik tarihi: Feb 2010
Spor Kulubu:
|
eyvallah arkadaşlarım hoş bulduk. Nihat gel dedi 2 dakikada geldim
zaten az çok birbirimizi tanıyoruz. Fa77 dostum benden önce bir ferdici varmış bende bartınlıyım 74 ekleyiverdim. Aslında sebebi ziyaretim mayısta eski günlerdeki gibi bir araya gelip halı saha maçı ve muhabbet. Nihatla konuştuk aramızda bakiciz artık ....________________ Paylaş |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Security
![]() |
Alıntı:
![]() ________________ Paylaş |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Co Admin
![]() Üyelik tarihi: Jun 2007
|
________________ Paylaş
En zor şey, karanlık bir odada bir kara kedi bulmaktır, özellikle odada kedi yoksa... Konfüçyüs İnsanlar yaşadıkça ihtiyarladıklarını sanırlar, hâlbuki yaşamadıkça ihtiyarlarlar. İskoçya atasözü adam kayırmak işimizdir bilginize itiraz etmeyin sonra Tanrım... Çok ama çok paranın beni değiştirip değiştirmeyeceğini anlayabilmem için bana bir şans ver amin |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|